Syö iho kauniiksi – Eat your skin pretty

Hyviä bakteereja iholle. Iho voi hyvin kun kehomme voi hyvin. Niin yksinkertaista ja joskus niin vaikeaa :). Kuten varmasti tiedät on kehomme kokonaisuus, jossa kaikki toimii yhdessä toisiaan tukien. Oletko kuullut, että suolistossa sanotaan sijaitsevan toiset aivomme?

Tukemalla suoliston toimintaa lisäämällä hyvien bakteerien määrää voidaan merkittävästi vaikuttaa ihon kuntoon (ja samalla toki kokonaisvaltaiseen hyvään oloon). Turhaan ei siis puhuta, että suolistossa sijaitsevat toiset aivomme ja suolistolla onkin hyvin suuri merkitys ihomme hyvinvointiin. Probiootit tuovat suolistoon hyviä bakteereja ja näin vähentävät tulehduksia kehossa. Useat iho-ongelmat liittyvät kehon tulehdustiloihin, tai ainakin esiintyvät voimakkaampina tulehduksesta johtuen. Hyvä tapa aloittaa suoliston tukeminen on lisätä ruokavalioon hapatettuja ruokia tai nauttia probioottikapseli illalla ennen nukkumaan menoa. Pienillä valinnoilla kohti kirkasta ihoa <3

Good bacteria for a healthy and happy skin. Our skin is glowing when our overall wellbeing is in order. Have you heard that it is said that our second brain is in our digestive system? I think it is true and there is a huge difference in the health issues when your digestive system is balanced. Supporting the digestive system by eating a fermented food or using a good probiotic supplement can improve the skin and well being. Most of the skin problems are due to some kind of inflammation and we can fight the inflammation by supporting the digestive system with probiotics.

There is not one simple solution for the gut health, but probiotics are a good way to start. Small choices for the glowing skin <3

Please follow and like us: