Suosikit nyt – Current favorites

Yksinkertaisuus ja vaivattomuus viehättää. Nopea ihonhoito on arkiaamujen pelastus.

Voit siis yksinkertaisesti yhdistää kämmenelläsi tehokkaasti kosteuttavan kasvoveden öljyseerumiin, levitää iholle ja olet valmis. Ja mikä tästä kaksikosta tekee niin huipun on kasvoveden erityinen kosteuttavuus yhdistettynä öljyn sisältämiin rasvoihin ja vitamiineihin, jolloin iho saa kaiken tarvitsemansa (ja itse pääsen nopeasti aamun muihin toimiin).

Kevyttä viikon jatkoa <3

Ps. Tiesithän, että voit aina sekoitella meidän ihonhoitotuotteita keskenään ja näin luoda kuhunkin hetkeen ja vuodenaikaan sopivan kokonaisuuden.

Simple is the new pretty. So simple, yet so effective. And how easy it is to apply these two together! And the benefits of applying intensely hydrating toner together with oil serum is that your skin will get the perfect liquid hydration from the toner and essential fatty acids and vitamins from the oil. And your mornings with the kids and the dogs (or at least mine) just got a little easier.

Ps. You can always mix all of our products together and this way get a perfect skincare for every season and moment <3.

 

Please follow and like us:

Leave a reply

Your email address will not be published.