Viikko Ecocertin kanssa – The Ecocert audit

Tämä viikko on ollut erityisen tärkeä, sillä meidän vuosittainen Ecocertin auditointi järjestettiin tällä viikolla aurinkoisessa Malagassa. Auditoinnin onnistumisesta riippuu se saammeko jatkossa pitää Ecocertin-sertifikaattia. Ecocert tarkastaa kaiken raaka-aineista resepteistä pakkauksiin ja aina markkinointidokumentteihin asti. Sertifikaatti tulee uusia vuosittain ja pitkin vuotta teemmekin tiivistä yhteistyötä Ecocertin kanssa, jotta toimintamme varmasti on sertifikaatin mukaista. Silti auditointi aiheuttaa aina paljon työtä ja ennakkovalmisteluja. Auditoija haluaa nähdä ja kuulla prosesseistamme sekä tarkastaa fyysisesti materiaalien oikeellisuuden. Olemme pitäneet presentaatiota yrityksestämme ja tuotteista. Esittäneet toimituslistoja niin omista tuotteistamme kuin mm. ostamistamme pakkauksista. Ecocertille (ja tietysti myös meille) on ehdottoman tärkeää, että kaikki tuotteisiin liittyvä pystytään jäljittämään alusta asti.

Vaikka tiedän, että meillä on kaikki kunnossa (teemme paljon töitä sertifikaatin eteen) on auditointiaika silti aina jännittävää. Onkin ihana todeta, että tämän vuoden auditointi on ohi ja meille on myönnetty Ecocertin luomusertifikaatti seuraavaksi vuodeksi <3

Mutta nyt perheen kanssa tekemään palapelejä, tallille ja illalla ulos! Aika kivaa siis. Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle <3

Mia_15_png_ecocert

This week has been a hectic one for me and for our whole company. Our Ecocert audit was held during this week in the sunny and surprisingly warm Malaga. In this audit Ecocert is checking everything we do from the recipe’s, ingredients to the packaging and all the way for the marketing materials we have. Ecocert certificate needs to be renewed annually and during the year we do a close cooperation with them to ensure that everything we do is under the standard. Still the annual inspection means a lot of work and preparations. Ecocert wants to check our procedures for everything we do and we have been giving presentations to them about the company and for our products. For Ecocert (and for us, of course) the traceability of everything is very important. I’m so happy that the audit went perfectly well and that we were given the Ecocert-certificate for the coming year <3

But now it is time for a my baby girl, little equestrian things and then evening out. Can’t wait! Have a lovely and relaxing weekend <3

Please follow and like us:

Leave a reply

Your email address will not be published.