Näin huolehdit ihosta lennolla – Take care of your skin while flying

Pitkä lento rasittaa ja kuivattaa ihoa yllättävän paljon. Yksinkertainen kikka pitää ihosta huolta lennolla on tietysti juoda tarpeeksi vettä. Ostan aina muutaman pullon vettä mukaan lennolle, sillä koneessa ei ikinä tarjoilla vettä sellaisia määriä, mitä olen ajatellut juoda (ne pienet vesikipot ovat aivan liian pieniä!). Samalla saat hyvän syyn nousta ylös, kun jaloittelet matkalla vessaan :).

Pitkä lento ja parhaimmassa tapauksessa lennolta suoraan töihin kiiruhtaminen onnistuu yksinkertaisesti huolehtimalla hyvästä kosteutuksesta ennen lentoa ja lennon aikana. Kurkkaa ihonhoitovinkit ennen lentoa täältä. Pitkällä lennolla on hyvä kosteuttaa ihoa aika ajoin. Helpoiten se onnistuu laittamalla Säihke-hoitovettä pieneen suihkepulloon ja sumuttamalla superkosteuttavaa eliksiiriä kasvoille aina tarvittaessa. Mikäli suihkautat kerralla paljon, taputtele ylimääräinen hoitovesi paperiin. Voit hyvin suihkia kosteutusta meikin päälle ja itse asiassa suihke tekeekin meikistä entistä kauniimman.

Long haul flights can be very dehydrating experience for your skin. The simple tip for keeping the moisture levels right is of course to drink a lot of water. I always buy water bottles from the airport and carry them with me on the plane, to be sure that I have enough water with me (the little cups they offer on the plane are way too little!). And when you drink enough, you also get a little exercise and stretching while you walk to the ladies :).

Long flights and in some cases rushing straight to the meetings after the flight, are possible when you just remember few easy steps. Before the flight, the essential step is to moisturize and prepare the skin for the flight. The easy regime for pre flight beauty can be found here. When you are flying long flights the hydration of the skin suffers. I love to take our Säihke Softening Toner with me in a little spray bottle. This way I can spray the deeply hydrating elixir on my skin whenever needed. If you are wearing make up (at least you should wear spf) the Säihke spray makes it even more beautiful, by giving a healthy glow on your skin.

Please follow and like us: