Voiko synteettistäkosmetiikkaa ja luonnonkosmetiikkaa yhdistellä ja kuinka siirtyä kohti luonnollisempia vaihtoehtoja? – Is it ok to combine the natural and synthetic beauty products and how to change the focus towards the organic options?

Kiitos taas kysymyksistä! Yksi ihmisiä kovasti mietityttävä asia vuodesta toiseen on luonnonkosmetiikan ja synteettisen kosmetiikan yhdistäminen. Mitä siis jos tykkään tosi paljon jostain tuotteesta, joka on synteettinen, mutta haluaisin vaihtaa osan tuotteista luonnollisiin vaihtoehtoihin? Kuinka siis tulisi toimia? Onko jokin tuote parempi vaihtaa luonnonkosmetiikkaan kuin jokin toinen?

Pienikin muutos kohti luonnollisia vaihtoehtoja on tietysti parempi kuin ei muutosta ollenkaan. Kannustankin aina ihmisiä muuttamaan kosmetiikkakaappia pikkuhiljaa, mikä tarkoittaa esimerkiksi aina loppuvien tuotteiden korvaamista luonnnonkosmetiikan vaihtoehdoilla. Muutoksessa on hyvä olla lempeä itseään kohtaan. Tuotteiden korvaamisella ei ole kiire ja tuotteita voi huoletta käyttää rinnakkain. Aloittaisin luonnonkosmetiikkaan siirtymisen pikkuhiljaa ihonhoidosta, sillä ihon ollessa suurin elimemme, on sille levitettävien tuotteiden laadulla todella merkitystä. Parhaiten itselle sopivat tuotteet löytää tietysti kokeilemalla, mutta myös ystävien vinkeistä saattaa olla paljon hyötyä. Eniten merkitystä on tietysti päivittäin käytössä olevilla tuotteilla ja niiden korvaaminen luonnollisilla vaihtoehdoilla on toki järkevintä. Mikäli haluat apua uusien tuotteiden valintaan voit laittaa meille viestiä osoitteeseen info@miahoyto.com. Siirtymällä luonnonkosmetiikkaan tekee hyvää niin itselle kuin ympäristölle, sillä samalla vähentää merkittävästi ympäristön kemikaalikuormaa. <3

Hi there and thank you so much for your contacts again! One of the main question, which is on peoples minds is about the combining the synthetic skincare with the natural ones. Is it ok to use them side by side and what if I have some great favorites from the synthetic ones can I just swop a few of my beauty products to natural ones?

Little change is better than no change at all. And when you start to swop the products to the natural cosmetics, you soon will start to move more and more towards the healthier organic products. If you have some favorites from the synthetic beauty products, don’t blame on yourself. Enjoy them and swop the others. Your skin is your biggest organ, so therefore changing the products you use on your skin is the most important one. Take the changing period as a big exploration, where you can test and try the products and that way found the best ones for you. Your friends may have good suggestions about their own favorites and in that way you can find your favorites as well. When you move towards the natural beauty you are not only treating your self better, but that is also a good choice for the environment as the chemical load is lesser than before. <3

Please follow and like us:

Leave a reply

Your email address will not be published.