Kohti kevättä ja muutamia ajatuksia hyvään aamuun – Springtime and few ideas for the healthy, happy mornings <3

Harmaa Helsinki ei sinällään anna paljoa toiveita keväästä, mutta kyllä se on aivan kulman takana! Nyt paistaa jo aurinko, vaikka lämpötila onkin reilusti pakkasen puolella :).

Kuten olet varmasti huomannut, niin lehdet pursuilevat laihdutusneuvoja jokakeväiseen tyyliin. Mitä jos kuitenkin tänä keväänä unohtaisimme laihdutuksen ja keskittyisimme hyvään oloon? Minusta se voisi olla hyvä teema uuteen kevääseen. Pieniä parempia valintoja hyvän olon ja lempeän elämän suhteen. Minä tykkään aloittaa uuden päivän sitruunavedellä, kuten varmasti niin moni teistä. Huomaan eron heti, mikäli (matkustamisen vuoksi) aamunaloitus on jäänyt väliin. Sitruunavesi, johon tulee lämmintä yön yli levännyttä vettä ja puolikas sitruuna, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja todella kirkastaa ihoa. Tämän sitruunavesilasillisen jälkeen on hyvä juoda vielä toinen iso lasillinen vettä, jotta sitruunan hapot laimenisivat hampaiden pinnalta. Toinen tärkeäksi muodostunut aamunaloitus on lenkki koirien kanssa. Ei haittaa vaikka lenkki ei kestäisi kuin 20 minuuttia, on päivä sen vuoksi aina parempi. Tämän lenkin takia täytyy tietysti herätä hieman aikaisemmin, mutta se on todella sen arvoista aloittaa päivä hengittelemällä raikasta ilmaa ja liikuttamalla kehoa. Tiesitkö muuten, että liikunta lisää ihon pintaverisuonten eli kapillaarien toimintaa, jotta ihon pinta pysyisi viileänä liikkuessa. Samalla myös ravinteiden kuljetus ihon soluille parantuu sekä kuona-aineet poistuvat tehokkaammin iholta, jolloin ihon kunto paranee, eli saat liikkumalla kauniimman ja kirkkaamman ihon. Liikunnalla on siis hyvää tekeviä ominaisuuksia ihan koko keholle <3.

Olen viimeaikoina matkustanut aivan liikaa ja kuvan tuotteet ovat osoittautuneet korvaamattomiksi matkakavereiksi. Olen siis (saanut) matkustaa ilman lasta tai eläimiä, joten lennot ovat sinällään olleet harmonisia, kun on voinut keskittyä vain työntekoon. Kuten täällä mainitsinkin on Säihke loistava matkakumppani pitkilläkin lennoilla. Se täytyy vain siirtää pieneen suihkepulloon, sillä 150 ml koko on matkustamoon muuten liian iso. Ihana sen sijaan menee tietysti matkustamoon sellaisenaan ja toimiikin erinomaisesti rauhoittamaan ihoa kuivattavan lentokoneilman jälkeen. Ihana-kosteusvoide vie iholta mahdollisen punoituksen ja paikkaa ihon kosteustasapainon hetkessä.

Norwegianin lennolla minua odotti ihana yllätys, kun sain huomata meidät koko sivun jutussa. Ihan hullua :).

Kaunista viikkoa <3

Soon it really is spring! It is actually quite hard to believe when you look outside and see the extremely cold Helsinki :).

Springtime also means the endless stories from the women’s magazines on how to lose weight. I would like to suggest a more gentle approach for this new spring. Let’s forget about the dieting and just concentrate on feeling good and happy living. This can mean few gentle changes or adding some good habit on your day. I love to start my mornings with lemon water. This detoxifying and skin brightening drink is probably favorite for many of you. I feel the difference if (in case of travelling) I haven’t got the ability to have my lemon water in the morning. The lemon water is simply just warm water and half of a lemon. After the drink, I highly recommend you to drink another class of water to calm the acidity a little bit of your teeth. This way you also get a lot of water into your system first thing in the morning, which is essential for waking your body (and your skin) up! My other morning favorite is simple walk with the dogs. As you exercise your capillaries are working on cooling down your body and at the same time they deliver more nutrients and oxygen to your skin cells as well. This also detoxifies the skin by removing waste from the tissues. Therefore, your morning workout is great for your whole body, including your skin! When exercising, you get the glow and beauty of your skin, which is impossible to get in any other way.

Lately I have been travelling a little bit too much. These two beauties from the picture have been my life saviors when travelling. I have been able to travel without any animal or child so the travelling has been quite peaceful. Just working during the flights. I actually think that flying is very effective time for working, so something positive on the travelling here and there. Like I mentioned here Säihke is a wonderful travel companion on long haul flights. Ihana cream is my travel favorite, because of its calming abilities. It takes any redness from the dry plane air away, calms the skin and restores the moisture balance of the skin.

When I was flying with Norwegian I saw this crazy whole page picture of us :). How cool is that!

I’m wishing you a happy week <3

Please follow and like us:

Leave a reply

Your email address will not be published.