Ihanaa ystävänpäivää – Happy Valentines Day

Hyvää ystävänpäivää <3. Ystävänpäivän kunniaksi huulten tehohoitoa, jolla saat kauniit ja hyvin kosteutetut huulet! Talvi-ilma kuivattaa ihoa ja koska ystävänpäivänä kuuluu pussailla, on huulet toki hyvä hoitaa tänään kuntoon :). Huulten kuorintaan voit käyttää joko Helmi-naamiota tai vaihtoehtoisesti sekoittaa pienen määrän sokeria Sievä-puhdistusvoiteeseen tai hunajaan. Levitä kuorinta huulille ja käy huulten iho läpi kevyin pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtele kuorinta lämpimällä vedellä. Sekoita kämmenellä pieni määrä Valo-silmänympärysvoidetta Lempeä Uni-öljyseerumiin ja levitä huulten iholle. Anna vaikuttaa vaikka yön yli, jolloin heräät seuraavaan aamuun huikean pehmeillä huulilla :).

Valentines Day is a good time to do a renewing treatment for the lips. A quick and effective lip treatment will make your lips soft, well hydrated and ready for those Valentines Day kisses. Start the treatment with exfoliation, which will soften the skin and make the other products to sink deeper into the skin. You can exfoliate the skin with Helmi-mask or by using sugar together with Sievä-hydrating cream cleanser or honey. Apply the exfoliation to the skin and with soft circular movements go through the lips. Rinse the skin with warm water and pat dry. After the exfoliation it is time for the intensive treatment. Mix small amount of Valo-eye cream together with Lempeä Uni-oil serum and apply to the skin. Leave the treatment to the skin for the whole night or as long as you want for the perfectly soft lips.

Please follow and like us:

Leave a reply

Your email address will not be published.