Escape – Tokyo

Tokio on ihana! Yksi parhaista kaupungeista syödä, shoppailla ja tutustua kulttuuriin. Tällä kerralla mukana oli myös töitä ja aivan kamala aikaerorasitus. En ole koskaan kokenut vastaavaa jet lagia, josta en päässyt yli koko reissun aikana, kuten kuvista hyvin näkee…

Tokiossa on paljon kosmetiikkaa. Siis todella paljon kosmetiikkaa ja myös enenevissä määrin luomuna. Kannattaa kurkata ainakin CosmeKitchen sekä isojen tavaratalojen pienet luonnonkosmetiikkaosastot. Ja mikäli innostut jotain kokeilemaan ovat sheet maskit ehdottomasti se juttu. Myös erilaiset lotionit ovat mahtavia. Lotion on vähän kuin seerumi ja kasvovesi yhdistettynä, mikä ei tosin tarkoita sitä että edellä mainitut jäisivät käyttämättä. Japanitar siis vaan tuo muutaman lisä-stepin omaan kauneusrutiiniinsa naamioilla ja erilaisilla lotioneilla.

Japanissa syömme aina paljon sushia. Parhaita ovat pienet paikat, joissa istutaan kokin ympärillä ja tilataan ruokaa suoraan häneltä. Kokki huutaa ”hai” ja alkaa valmistamaan pyydetty annosta.

Asuminen kannattaa ottaa jostain hyvien kulkuyhteyksien ääreltä, jolloin kaupungin eri osien kokeminen sujuu helposti :).

I love Tokyo! This city surely never sleeps and the same thing I was experiencing while visiting there. The worst jet lag ever, which you can clearly see from the pictures :). Tokyo gives the traveller so many great things to do and see. I had some meetings and the rest of the time I was mainly eating and exploring the city.

Sushi is the thing for me in Japan. I love those little restaurants, where the people sit around the chef and just tell the orders straight to him. The chef shouts “hai” and starts to prepare the dish.

The skincare and cosmetic scene is something super big in Japan. You can also find a few organic stores and brands there. If you like to see organic cosmetics the CosmeKitchen is a good place to start. Biggest department stores have an organic corner as well. The must things in Japan are of course sheat masks and different lotions. Lotions are something in the middle of toner and serum. This however doesn’t mean that you can skip the other steps in your skin care, since these are just a few extra steps for your beauty routine.

And while you think where to stay in Tokyo it is good to remember that the city is huge, so choose the location somewhere centrum, where you can easily see the other centers of the city.

Please follow and like us:

Leave a reply

Your email address will not be published.