Aamun Ihonhoito – My Morning Beauty Ritual

Aurinkoista huomenta! Toivottavasti aamusi on kiireetön ja vaikka aina näin ei olisikaan, niin hyvin pienellä vaivalla saat hyvän ihonhoidon osaksi jokaista aamua.

Samalla kun peset herätessäsi omia tai lapsen hampaita voit levittää puhdistusvoiteen kuiville kasvoille hieman kosteiden käsien kautta. Anna puhdistusvoiteen vaikuttaa hampaiden pesun ajan, jolloin saat aamun myös nopean kosteuttavan naamion. Huuhtele puhdistusvoide ja taputtele kasvot kuiviksi.

Puhdistuksen jälkeen taputtele hoitovesi kasvoille harmonisoimaan iho ja valmistamaan se muille hoitotuotteille. Hoitotuotteet imeytyvät aina paremmin, kun ihon pinta on hieman kostea, joten on hyvä levittää seerumi heti hoitoveden jälkeen.

Oletko koskaan miettinyt mistä se upea kuulto iholle taiotaan? Vastaus löytyy kasvoöljystä! Seerumiin voit sekoittaa pienen tipan öljyä tuomaan sitä upeaa kuultoa iholle. Varsinkin kun ilmat alkavat lämmetä, voi olla, että pärjäät pelkillä hyvin hoitavilla seerumeilla. Muuten viimeistele ihonhoito voiteella ihon tarpeita kuunnellen. Lopuksi levitä silmänympärysvoide ja taputtele sitä myös huulille ja olet valmis. Voit muuten pitää kasvoöljyä mukanasi ja lisätä iltapäivällä pienen tipan sitä poskipäille (ihan meikin päälle), jolloin saat ihon heti virkeämmän näköiseksi! Kivaa päivää ja viikonloppua <3

Good Morning! I wish that you have a lovely relaxing morning. As we all know, there are times when the mornings are everything but peaceful. For very little effort you can have a good skincare ritual to be part of your every morning.

At the same time, while you are washing your teeth or your child’s teeth, do a hydrating cleansing mask to your skin. Apply the Sievä cleansing cream to your face with moist hands. Let it affect as long as you wash the teeth and rinse it off with water. Pat the skin dry gently and apply the harmonizing softening toner on your skin. All the products penetrate better, while the skin is moist, so move directly to your serum.

Have you ever wondered where the gorgeous glow on the skin of some people is coming from? The answer is from the facial oil! Pat the serum on your skin and add a one-drop of oil in it, for that beautiful glow. When the spring really comes it might be that you can survive just with the well nourishing serums. Seal everything into your skin with moisturizer, which you can choose depending on how your skin feels like. End the morning beauty ritual with your eye cream and put it also on your lips. And for the afternoon fresh up, keep your facial oil with you and apply it on your cheekbones when you feel that little wake up would do good (just over your makeup). Have a fun weekend!

Please follow and like us: