Lempeää viikonloppua – Relaxing weekend

Rauhallista viikonloppua <3. Viikko se taas katosi jonnekin. Samaan paikkaan ei tosin kadonnut to do –lista, joten kyllä tämä viikonloppu ihan tarpeeseen tulee.

Rauhalliseen viikonloppuun voisi kuulua esimerkiksi kelluminen uudessa Float Kalliossa. Kellumisen jälkeen olo on hyvin rentoutunut ja koko ihanuuden viimeistelevät tietysti meidän luonnolliset ihonhoitotuotteet, jotka Float Kallio asiakkailleen tarjoaa.

Toinen vaihtoehto rentoutumiselle on hevosen harjaus (tarjoan tätä lääkkeeksi kaikkeen). Ette usko, kuinka meditatiivista se voi olla! Jos ponia ei kuitenkaan ole ihan lähettyvillä ja Float Helsinkikin on kaukana voi viikonlopun rauhallisen meditaatiohetken tehdä kotona. Maailman yksinkertaisin hemmottelukylpy syntyy mintun ja rosmariinin lehdistä, jotka revitään lämpimään kylpyveteen. Voit laittaa lisäksi vielä lempiöljyäsi ja/tai merisuolaa ja rentouttava kylpy on valmis. Kauneusyrteistä rosmariini rentouttaa lihaksia sekä lievittää mahdollisia tulehduksia kehossa ja minttu vilkastuttaa nestekiertoa. Lempeää viikonloppua kaunis <3

Have a relaxing weekend <3. The week just passed by, but as we all know the endless to do –list didn’t go to anywhere. Therefore, I think it is good to make this weekend as relaxing as it can be. There is a new float center in Helsinki. In Float Kallio you can float your stress away and after the relaxing floating pamper your skin and senses with our organic beauty, which is provided to you be the floating center.

Another option is of course to brush a horse. That is the most relaxing and meditative thing to do, if someone asks me. But if you don’t have a pony at hand, there is always an alternative – bath. The easy meditative bath experience is done by few beautiful herbs rosemary and mint. Add these natures own healers to your warm bath water and if you wish, you can also use your favorite oil and/or sea salt there as well. Beautifying herbs give your spa a wonderful scent and rosemary relaxes the muscles and helps with inflammation as mint is giving a lovely detoxifying boost for your circulation. I wish you a kind weekend!

Please follow and like us:

Leave a reply

Your email address will not be published.