Simppeliä ihonhoitoa vartalolle – Prep your body skincare routine for spring

Ihana aurinkoinen viikko takana ja toivottavasti mahdollisimman aurinkoinen viikonloppu edessä! Ehkä tämä lumisade muuttuu vielä takaisin auringonpaisteeksi :). Kaunis ilma voisi toimia kimmokkeena keskittyä vartalonhoitoon, johon yksinkertaisuudessaan riittää loistavasti kuorinta ja hyvä kosteutus. Olisi tietysti hienoa, jos vartalonhoito kuuluu rutiineihin ympäri vuoden, mutta jos näin ei ole, niin ei hätää! Tänään on loistava päivä aloittaa :).

Kuivaharjaus on ihana tapa herätellä vartalon iho talviunilta. Kuivaharjaukseen ei tarvitse mennä kauaa aikaa. Käy nopeasti vartaloniho läpi ennen suihkua tai kylpyä aloittaen jalkapohjista ja edeten ylöspäin harjaten aina kohti sydäntä. Olethan erityisen hellävarainen, kun harjaat decollete alueen, sillä siinä iho on erityisen herkkä ja ohut. Kuivaharjaus kuorii iholta kuolleen solukon ja virkistää lymfakiertoa, jolloin nesteet todella lähtevät liikkeelle. Kuivaharjauksen jälkeen käy suihkussa tai kylvyssä normaalisti ja kosteuta iho hyvin tämän jälkeen Silkki vartalovoiteella. Silkki vartalovoide on täyteläinen ihon kosteuttaja ja se tuo ihanaa ylellistä pehmeyttä vartalon iholle. Ja lisäksi Silkki vartalovoide imeytyy ihan hetkessä, joten voit pukeutua vaikka heti. Kivaa viikonloppua!

Baby soft skin is actually quite easy to achieve. When taking care of your body’s skin, the essential things to do are just simply exfoliate and moisturize. It would be perfect if you remember to do that all year round, but if not that’s ok :). Today is a great day to start!

Without the exfoliation the skin can look dull and the hydration does not sink deep into the skin. A lovely way of doing the exfoliation is dry brushing. It doesn’t have to take you a long time to do the brushing. Just quickly dry brush the skin before a shower or bath starting from the sole of your feet and moving up and towards the heart. Brush the whole body (except the face), but be extra gentle on the décolleté area, since the skin is very sensitive there. Dry brushing exfoliates the skin and boosts the circulation, giving your body a fresh and light feeling. You don’t have to do the dry brushing every day. If you remember to do it a few times a week, your body will love it. The skin gets a lovely wake up and while boosting the circulation the nutrients are running towards the skin feeding those cells looking for nutrients. After the dry brushing shower or bath normally and pamper your skin with Silkki body cream. This body butter like, rich cream is a luxurious treatment, which brings moisture and softness to the skin. It absorbs instantly into the skin, so you don’t have to wait before putting your clothes on. Have a happy day!

Please follow and like us: