Luonnonkaunis-messut nyt viikonloppuna <3

Hei kaunokaiset! Toivottavasti nähdään luonnonkosmetiikkamessuilla viikonloppuna! Messuilla on hurja määrä todella mielenkiintoisia luentoja sekä tietysti paljon luonnonkosmetiikkaa ihasteltavaksi. Meidän osastolta löydät tietysti meidät sekä huikeita messutarjouksia! Toivottavasti nähdään <3

Messut nyt viikonloppuna 8.-9.4 Messukeskuksen Talvipuutarhassa klo.10-17. Lämpimästi tervetuloa!

Hi beautiful! This weekend we are taking part of the organic beauty fair in Helsinki (Luonnonkaunis-messut). At the fair you can find a great selection of very interesting speakers and of course a lot of organic beauty. At our stand we have great offers and it would be lovely to see you there!

Luonnonkaunis-messut 8.-9.4 in Messukeskus Talvipuutarha 10-17. Welcome <3

Please follow and like us:

Leave a reply

Your email address will not be published.