Tervetuloa kevät – Well hello spring

Jos ei keskity siihen, että välillä sataa lunta ja että ilma on ajoittain suht viileä voi kevään tosiaan tuntea! Tänäänkin aurinko paistaa ja sen vuoksi silmänympärysihon hoito alkaa olla ajankohtaisempaa kuin koskaan. Kevät on mitä parhainta aikaa keskittyä ihonhoitoon! Talven kylmä ilma tekee ohuen silmänympärysihon hyvin kuivaksi ja kevään ensimmäiset auringonsäteet todella tuovat kuivuuden esiin. Ihana aurinko laittaa siristämään silmiä, jolloin pienet juonteet pääsevät syntymään. Usein unohdetuin vaihe ihonhoidossa on silmänympärysihon hoito, sillä se mielletään jostain syystä hankalaksi. Sitähän se ei tietenkään ole :). Samaa voidetta kuin kasvoilla ei kannata silmänympärysiholle käyttää, sillä kasvoille tarkoitetut voiteet ovat liian täyteläisiä ohuelle silmänympärysiholle. Tämän kasvovoiteiden täyteläisyyden vuoksi niiden käyttäminen silmänympärysiholla tuo helposti turvotusta sekä pientä miliaa. Silmänympärysvoide kosteuttaa ihoa juuri sopivan tehokkaasti ja kevyesti. Optimaalinen kosteus häivyttää juonteet ja pitää silmänympärysihon kirkkaana. Joitain seerumeita voit käyttää kasvojen (kaulan ja decolten) lisäksi myös silmänympärysiholla. Lumous seerumi soveltuu silmänympärysiholle ja on ihanteellinen käytettäväksi Valo silmänympärysvoiteen alla. Lumous tuo kirkautta ja kiinteyttä iholle ja Valo kosteuttaa sekä vie pois tummuutta ja turvotusta mustaseljankukkaisuutteen avulla. Muita ihania tehoaineita näissä kahdessa ovat muun muassa kaurauute, betaglucan, hyaluronihappo sekä tyrni.

Kun nyt aloitat silmänympäryshoidon nyt, huomaat eron jo muutamassa päivässä! Levitä silmänympärystuotteet aina kevyesti nimettömällä taputellen silmän ulkonurkasta kohti sisänurkkaa. Muistathan myös aurinkolasit sekä aurinkosuojan, kun saamme nauttia näistä ihanista aurinkopäivistä :).

It might be snowing a little now and then, but these lovely sunny days are giving the hint of spring! Today is especially beautiful and sunny weather, which reminds me about the importance of the daily treatments of the eye contour area. This thin and extremely sensitive part of the face requires some special attention. I often got comments that people think that taking care of the eye area is somehow difficult. Oi, it really is not! It is the simplest step of your beauty routine and should be taking seriously now after the cold winter. Some tend to use the same cream to the face and in the eye area. However, this is not the optimal choice, since the facial creams are often too rich to the thin, delicate eye area. Therefore they can make the skin look puffy and cause milia. Eye creams are the perfect treat for your eye contour area, since they hydrate the skin in an optimal way and at the same time they are taking away the dark circles and puffiness. You can use some serums to the eye area as well. Our Lumous serum is perfect to be used on the face (neck and décolleté) and in the eye contour area. It is perfect under your eye cream and Lumous serum is firming the skin and it makes the skin so beautifully bright. Valo eye cream has black elderflower in it, which reduces the appearance of dark circles and puffiness. This makes this duo a special everyday treat for your eye contour area. When you are applying the eye treatments use only one finger (your ring finger) and gently tap the product into the skin starting from the out corner of your eye. Also remember the shades and sun cream for the protection in these lovely sunny days :).

Please follow and like us:

Leave a reply

Your email address will not be published.